Известие

Collapse
No announcement yet.

Как да научите кода на ICS по серийния номер на у-вото

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колеги реших, че ще е полезно да споделя с вас как реших и аз проблема. След дълго звънене по сервизи в търсене на по-ниска цена (тъй като в Студентски ми казаха 140лв) ме насочиха към сервиз на SONY. Сервизът е официален на сони и се намира в студентски град (улицата при посолствата в близост до О'Шипка). Занесох го там и момчетата го разкодираха за около 2-3 часа. Свалили са паметта и са я прочели на четец за памети и от там са извадили кода. Процедурата ми струваше 80 лв и вече си имам и кода. Доста по евтино от 140 и с добър ефект. Ако някой има нужда от повече инфо къде се намира сервиза мога да съдействам!

Comment

На вниманието на новите колеги, които не са се сблъсквали с проблема с кодовете:

Четете си и си записвайте кодовете, за да не изпадате в неприятната ситуация, която се дискутира.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

здравеите,преди няколко дена ми разкодираха ицс-то но ми изкараха пи4овете само кода за ицс-то,та всичко си върви клими,музики,но през 5 секунди ми излиза онова дет ми иска кода за навито.Пича ми вика,че трябвало да имам диск с карта в навито и щяло да се оправи(за което поспорихме и други ден ще му остава ицс-то да си го разкодира кат хората).Та въпроса ми е нужно ли е да има диск наистина,или тея са длъжни да ми искарат и друг 4 цифрен код.Благодаря и поздрави.....
        alfa romeo 145 1.6 16v TS 97 120hp sigpic CRASH
        145 1.6 16v TS 99
        166 2.4 JTD 150(hp)

Comment

[QUOTE=PacheV;1095934]здравеите,преди няколко дена ми разкодираха ицс-то но ми изкараха пи4овете само кода за ицс-то,та всичко си върви клими,музики,но през 5 секунди ми излиза онова дет ми иска кода за навито.Пича ми вика,че трябвало да имам диск с карта в навито и щяло да се оправи(за което поспорихме и други ден ще му остава ицс-то да си го разкодира кат хората).Та въпроса ми е нужно ли е да има диск наистина,или тея са длъжни да ми искарат и друг 4 цифрен код.Благодаря и поздрави.....
          Има друг 4-цифрен код...
          sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Принципно го има и кода за навито. Но при мен специално като вкарах оригиналното CD за Италия спря да ми го иска. Този код е повече от излишен, тъй като навигацията е набор на Хитлер, да не говорим, че БГ няма и т.н. Но не си спомням за ми излизало съобщение за кода периодично.
            Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
            Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Къде в софия раскодират ICS-та и ако може да не зимат по 200 лв
              Last edited by AnD14; d.m.y г., 17:38.
              Alfa Romeo 166 2.5 v6 24v

Comment

Имаш лично - цената е 80 лв. и 3 часа

Comment

понеже го пратиха до един в монтана и той не можа да го разкодира може ли да има проблем ICS или проблема е в този който го разкодира ?

Comment

Първоначално публикувано от AnD14 Покажи съобщение
                    понеже го пратиха до един в монтана и той не можа да го разкодира може ли да има проблем ICS или проблема е в този който го разкодира ?
                    Ако е в ICS би трябвало да разбере и да ти каже ,според мен е от човека.
                    166 2.4JTD-00г.

Comment

Аз съм от Берковица и преди да го занеса в сервиза на Сони ходих до този в Монтана точно. Той го разглоби и след около час ми звънна и ми каза, че му се бил прецакал четеца за памети и не може да я прочете....
                      Отидох и си взех колата и в София никакви проблеми, така че вади си изводите сам за този от Монтана.

Comment

само кода си иска ICS-TO записал съм час в SONY за понеделник ще написах подробности като видя какво ще стане ! и актуална цена !

Comment

да се похваля че и при мен се оказа 4 четворки
                          Alfa Romeo 166 3.0 V6 24V
                          Alfa Romeo 155 1.8 8v TS

Comment

Първоначално публикувано от RASI Покажи съобщение
                            да се похваля че и при мен се оказа 4 четворки
                            Екстра спести 100лева
                            Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Не,че нещо но комбинациите от 4 цифри са 24 .Неможе ли да се налучка за 30 мин игра или има определен брой пъти в който може да се вкара.?

Comment

Първоначално публикувано от BMWWW Покажи съобщение
                                Не,че нещо но комбинациите от 4 цифри са 24 .Неможе ли да се налучка за 30 мин игра или има определен брой пъти в който може да се вкара.?
                                Комбинациите от 4 цифри са 10 000.
                                При въвеждане на 3 грешни кода, ICS-ът блокира за 10 минути.
                                След въвеждането на следващите 3 грешни кода, ICS-ът отново блокира за 10 минути.
                                След третото въвеждане на 3 грешни кода, ICS-ът блокира за 1 час.

Така за около 1480 часа (около 2 месеца), със сигурност ще уцелиш вярната комбинация.

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X